Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

pix lax - mia synousia mystiki - videoclip


Τελικά τι παράξενος λαός είμαστε; Παρακολουθούσα πριν λίγη ώρα το παιχνίδι ποδοσφαίρου μεταξύ Ελλάδας και Νιγηρίας ενώ συγχρόνως παρακολουθούσα και τα σχόλια που αναρτούσαν διάφοροι στο Τρωκτικό!!!! Η πλήρη παράνοια !!! Εκεί που άκουγες κουβέντες του στυλ "να φύγει ο παλιόγερος", "μα πόσα λάθη να κάνει ο .......... για να τον βγάλει από το παιχνίδι" και λοιπά άλλα σχόλια πάντα υποτιμητικά για παίκτες και προπονητή, μόλις μπήκαν τα γκολ άρχισαν να λέγονται "μπράβο, έτσι γερά να τους σκίσουμε".............
Αν κάποιος μας παρακολουθούσε με ψύχραιμη ματιά θα καταλάβαινε τι σημαίνει Έλληνας!!!! Άκρα!!! Σε όλα μας πιάνουμε τα άκρα!!! Πάθος!!! που κυλάει στις φλέβες μας!!!
Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να τα ερμηνεύσει και ως παράνοια!!!!! Σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής ο Έλληνας διακατέχεται από παράνοια!!!!!

Τελικά μάλλον είμαστε παράξενος λαός!!!!!!!

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Πίστη

δεν ξέρω τι πιστεύεις..... αλλά τελικά ο κόσμος...... ξεχνάει πιο γρήγορα απο ότι ........πίστευα!!!!!

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Έρωτας – Χρήμα - Θάνατος

Η ζωή μας πάντα περιστρέφεται γύρω απο τον έρωτα και το χρήμα!! Άραγε υπάρχει άλλη πρόταση για την ζωή; Αν πάψεις να επιζητάς το χρήμα που δεν είχες ποτέ ή πάψεις να ψάχνεις τον έρωτα που είναι πιά αργά να έρθει τι μένει; Ο θάνατος προβάλλει σαν η λύτρωση των ερωτημάτων.

Pyx Lax - Epapses Agaph Na Thimizeis

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Neil Young - My my, hey hey + lyrics

Τίποτε στην ζωή δεν είναι τυχαίο. Ή μήπως είναι;